2021. február 9., kedd

Ez az anyuka megrajzolta, milyen is a valódi "momlife"

 


Kara Western grafikái megmutatják a kisgyerekes realitást.


"Az anyaság megváltoztatta az életemet. Nehéz, fárasztó, örömteli, gyönyörű, kihívásokkal teli, félelmetes és ezer olyan dologgal illethetném még, amit így egyben csak a szülők értenek. Ezek a sorsfordító tapasztalatok inspiráltak arra, hogy otthon levő anyaként rajzoljam meg a mindennapjainkat. Legyen szó hétköznapi feladatokról, például mosásról, vagy James, a kisfiam első lépéseinek izgalmas pillanatairól, szeretném mindezt papírra vetni, hogy jobban emlékezzek ezekre a röpke pillanatokra, amelyek felet sokszor elsiklunk. Itthon maradni egy kisgyerekkel hihetetlenül magányos dolog. Szeretem azt gondolni, hogy az élet egyszerű pillanatait megrajzolva kapcsolódhatok más édesanyákkal és segíthetek abban, hogy kevésbé érezzék magukat egyedül, és így én sem vagyok már olyan nagyon egyedül. Ez mindenki számára előnyös helyzet, és sok kedves szülőhöz és illusztrátor anyuka-apuka kollégámhoz tudtam közel kerülni az Instagram-fiókomon keresztül."

Az újszülöttek olyan aprókák, aztán egy év elteltével már nagyok, hosszúak lesznek. És mégis, ugyanolyan tökéletesen illeszkednek a karjaidba:




James mindig emlékeztet arra, hogy maradjak jelen. Van ez a rossz szokásom, hogy csak nyomkodom céltalanul a telefonomat, ahelyett, hogy valami hasznosat csinálnék, ilyenkor mindig odajön valami játékkal, és kéri, hogy játsszunk együtt:




Így néznek ki  általában a hétvégéink (ja nem, mert James  5 másodpercnél nem tud többet nyugton maradni, amikor mindaanyian együtt fekszünk az ágyban):



Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen "rossz" szülő, aki nem a korának megfelelő műsort néz a gyerekével. Még csak 18 hónapos, nem értheti mit is csinál az a sárkány a Trónok harcában, ugye?!



A legutóbbi látogatásunk a gyerekorvosnál valahogy így nézett ki (valójában az összes orvosi vizit így néz ki):



Színezés a kétévessel, vagyis "hozzám ne nyúlj azzal a filctollal!"



Mindig segít! (ja, nem)



James-szel olaszul tanulunk, általában reggeli közben:



Nyugodt alvás a babámmal, hirtelen ébredéssel: 



Amikor a fogzás miatt nyugtalanok az éjszakák, de nem akarom feladni az elmúlt hónapok alvástréningjének eredményeit:




forrás: motherly



Köszönöm, hogy olvasol.

Ha tetszett, bátran oszd meg a posztot másokkal!

Hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről és a mindennapjaimról, kövess Facebookon és Instagramon is! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése