2021. január 20., szerda

Varázslat első hallásra: Disney-hangoskönyvek

 


A gyerekeim (meg persze én is) imádjuk a mesekönyveket, a nagyfiam ovis, egész pici kora olvasok neki, a kislányom másfél évesen ugyan még csak leginkább lapozgatni szereti őket, de egész szép kis "könyvtárunk" van, a pici babakönyvektől kezdve a képes leporellókon át a komolyabb nagyfiús könyvekig szinte minden. 

A Disney-hangoskönyvekkel pedig most valami igazán varázslatos került a birtokunkba. Nemcsak mesekönyvek, hanem egy pici piros hangszóró, és a ráillesztehető, a mesék ikonikus szereplőit ábrázoló kis figura is tartozik hozzájuk. Ha a dobozka tetejére illeszted a mesefigurát, kezdődik is a mesés utazás! 

Az ovisom nagyon vigyáz a kis figurákra, és rendkívül büszke magára, hogy ő teheti fel a hangszóró tetejére (hiába, ők már nagyon érzik ezeket az innovatív megoldásokat), a húgának azért megengedi, hogy időnként ő is lapozzon a könyvben egyet :-) 


kép: anyaklikk saját fotó


Imádom, hogy a tesókat egyszerre ülteti le ez a kis szerkezet mesét hallgatni, és nemcsak hallgatni, hiszen közben követhetik a történetet a könyv lapjain keresztül is. Amikor az építőkockázás, vagy matricázás is anarchiába vagy vérre menő vitába fullad, olyankor vagyok igazán hálás én is a békés percekért. Külön öröm, hogy nem kell elemekkel bajlódnom, és még konnektor sem kell, hogy működjön a dobozka, egy apró kábel segítségével fel lehet tölteni akár a laptopról. 

Nemcsak a klsszikus, hanem kortárs mesék is szerepelnek a gyűjteményben, a legnagyobb kedvenc most Aladdin, de a kisfiam alig várja már a Toy Story-t is. 


A sorozat megrendelhető a kiadó weboldaláról, rendeléshez KATTINTS IDE






Így hamarosan megérkeznek kedvenc meséitek, ráadásul egyszerre nyomtatott- és hangos-könyv formájában. A De Agostini kiadó legújabb sorozatának minden lapszáma tartalmaz egy mesekönyvet
és egy meselejátszó figurát, gyűjtsétek össze a mesefigurákat, hogy teljes legyen a Disney meseválogatás! A gyűjteményhez tartozó mesekönyvekből pedig te is el tudod mesélni
gyermekednek kedvenc történeteit. 





Köszönöm, hogy olvasol.

Ha tetszett, bátran oszd meg a posztot másokkal!

Hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről és a mindennapjaimról, kövess Facebookon és Instagramon is! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése