2020. szeptember 29., kedd

5+1 anyukás film, amit neked is látnod kell!

 

Nagy képernyő, popcorn, háborítatlan csend, teljes kontroll a távirányító felett- jujj de vágyom erre néha! Ha csak egy icipici időm is lenne filmeket nézni, anyaság témában ez lenne az az öt (és plusz egy), amit tutibiztos, hogy újranéznék. Mind nagy kedvencem, ha nem láttátok, nézzétek meg őket (direkt nemcsak sírósakat válogattam). 


Édesek és Mostohák

Sose fogom megunni, annyira klasszikus, Susan Sarandon az édesanya, Julia Roberts a fiatal mostoha. Válás, dráma, könnyek, karácsony - minden benne van, ami elég egy kiadós bőgéshez a végén - decemberre időzíteném!


kép: port.hu

Fiúk ez életemből

Drew Barrymore még gimis korában lesz várandós, és nem épp úgy alakulnak a dolgok, ahogy a rózsaszín leányszobában megálmodta, az írónői karriertől elég távol kerül a nagy pocakkal - de küzd az ámaiért, és egyedülálló anyaként is megállja a helyét. Imádom a hatvanas éveket!


kép: port.hu


Anya, lánya, unokája

Itt Lindsay Lohan még csak hamvas tinédzser, de annak elég balhés, Jane Fonda meg nem biztos, hogy az a nagyi, akire az ilyen tinik vágynak, anyukáról nem is beszélve. Nők három generációja, akik végül azért csak helyrerakják a dolgaikat. 

 
kép: port.hu

Anyák napja

Jennifer Aniston nagyon jól hozza a dögös, elvált anyukát, laza kis film, a dráma mellett meg pont annyi a humor, hogy elég legyen egy könnyed esti kikapcsolódáshoz.


kép: port.hu


Életem értelme

Renee Zellweger a Bridget Jones előtt ilyen jó kis filmekben játszott. Sírós, szóval hangulat kell hozzá, de nagyon ajánlom!


 
kép: filmkatalogus.hu

+1 Válás

Ez nem is igazán film, hanem egy HBO sorozat, és annyira jó volt benne SJP-t nem Carrie-ként, hanem anyaként látni, aki a válás után dolgozó nőként is küzd, nemcsak a karrierjével, hanem az anyaságával, saját szerepével a megtápéott családban is. Hol vicces, hol legszívesebben bőgnék rajta... remélem lesz még folytatása!


kép: hbo.hu

 

Nektek van kedvenc anyukás filmetek?



Életigenlő mozikért pedig KATT IDE!




 

kiemelt kép: Unsplash

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése