2021. március 29., hétfő

Eva Longoria 40 felett lett anya - és büszkén vállalja



 Eva Longoria 43 éves korában adott életet fiának, Santiago Enrique Bastónnak, és egy interjújában így fogalmaz ezzel kapcsolatban: számára a negyvenes éveinek beköszönte a tökéletes időzítés ahhoz, hogy szülővé váljon.

"Életem ezen szakaszában döntött úgy, hogy velem akar lenni" - magyarázza. - "Türelmesebb vagyok, és már nem dolgozom annyit - a látszat ellenére."

Eva Longoria is azon nők egyre népesedő táborát erősíti, akik a 40-es éveikre jutnak el az anyaságig. Az USA-ban a statisztikák azt mutatják, hogy 2007 és 2011 között azoknak az aránya, akik 40–44 éves koruk között szültek, 10% -kal emelkedett. A 2019 májusában közzétett újabb számok tükrében elmondható, hogy bár a szülések száma a 40 év alatti nők szinte minden korosztályának körében csökkent, a 40-es éveik elején járó nők esetében viszont nőtt. 

Ennek egyik nyilvánvaló oka az, hogy ma már több nő épít stabil karriert, mielőtt elkötelezi magát a gyermeknevelés mellett. Longoria több évtizeden keresztül keményen dolgozott nemcsak színésznőként, de rendezőként és producerként is, ezután azonban egy cseppet sem kevésbé melós dologba vágott bele: ez lenne ugye az anyaság. A latin színésznő irányítja karrierjét, és szenvedélyesen végzi a munkáját, de ez nem azt jelenti, hogy a szülés után hat héttel könnyű volt visszamennie dolgozni. 




"Nehéz volt visszatérnem a munkába. A szoptatás munka közben nem igazán volt egyszerű,: a fejés, az etetések, és mindezek időzítése az alvás vagy épp a nem alvás érdekében" - mondta a Parents Latina magazinnak még 2019-ban. Santiago életének első évében sokat tudott együtt lenni így az édesanyjával a forgatásokon, ami megkönnyítette mindkettőjük számára a kezdeteket.
Santi idén júniusban pedig már 3 éves lesz! 



forrás: motherly


Köszönöm, hogy olvasol.

Ha tetszett, bátran oszd meg a posztot másokkal!

Hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről és a mindennapjaimról, kövess Facebookon és Instagramon is! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése