2016. augusztus 2., kedd

Testi változások terhesség alatt - fogd fel humorral!

A babavárás alatt megváltozott test sokféle izgalmas szituációba keveri az ember lányát. Lássuk mire számíthatunk!


Roppant meglepő, amikor még jóval a szülés előtt azt veszed észre, hogy nedvedzik a mellbimbód, odanyúlsz, megnyomogatod, és három pici ponton valamiféle folyadék spriccel ki belőle. Üdv anyatej!


gif_champagne


 


 


Kedves mediterrán típusjegyekkel bíró hölgy, készülj fel: egy jó képességű kőműves is megirigyelhetné a hasadat. Tudniillik nagy is lesz, meg szőrös is.


gif_patrick


 


 


Mellesleg egy idő után esélytelen, hogy segítség nélkül vidd véghez a szőrtelenítést az alsóbb testtájakon. Aztán már nem is küzdesz a természet ellen.


gif_chewi


 


 


Mindegy mikor voltál utoljára vécén, a legkülönbözőbb helyzetben és időpontban jön rád a pisilhetnék. Igen, még a legintimebb szituációban is. 


gif_pisi


 


Régebben fázós voltál? Egy időre elfelejtheted a jégcsap kezeket, most ugyanis brutális hőhullámaid lesznek. Legalább télikabátra nem kell költeni (a nyári terhesek pedig így jártak...).


gif_meleg van


 


Sosem gondoltad volna, de jelen helyzetben életed párja helyett sokkal szívesebben ölelgeted a kismama párnát az ágyban. 


gif_hug


 


Ne lepődj meg, hogy amikor belépsz a kedvenc hentesedhez, amaz vicces kedvében elkurjantja magát: - Láttátok már Micimackót élőben? Íme, itt jön. (megtörtént eset)



gif_micimackó


 


 


Egyébként az is teljesen természetes, hogy a terhességed előrehaladtával az agyad valóban olyan lesz, mint egy csekély értelmű medvebocsé. Nem emlékszel nevekre, helyekre, nem tudod mit hova tettél, mondat közben elfelejted miről is akartál beszélni. Ez a baby brain szindróma. Szokj hozzá!


gif_think


 


Ismerős? Te miket tapasztaltál még a várandósságod alatt?


 

(Képek: giphy.com és pixabay.com)


 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése