Az évek során rájöttem, én hangulatfőző vagyok, már ha van ilyen kifejezés. Szerintem ez azt jelenti, hogy ha van kedvem, jó lesz a kaja, ha nincs, akkor nem olyan finom és egyébként is érezni (küllem, mennyiség). Most, hogy mindannyian itthon vagyunk, a férjem meg a két kicsi is, és naponta nyolcszor kell ételt tennem az asztalra, a hangulatfőző énemen dolgoznom kell, és hivatásos szakácsnőt voltam kénytelen magamból faragni. Mutatom, hogy sikerült.
2020. április 26., vasárnap
2020. április 21., kedd
4 anyukatípus az adásvételi csoportokban
A karantén meglehetősen felpörgette a baba-mama adásvételi csoportok forgalmát: a ruhaüzletek ugye zárva, az online shopok többnyire mérethiánnyal küzdenek, de a gyerekeket nem érdekli a járvány, nőnek, mint a gomba, és öltöztetni azért kell őket valamibe. A bokavillantós nadrág meg a csípőharisnya meg nem annyira menő, ugye.
2020. április 8., szerda
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)
-
Reggel fél 6. Épp a másik oldalamra fordulnék, amikor két kis hálózsákos alak tűnik fel az ágy végében. A nagyobb kajánul vigyorog, és egy ...
-
Elég nagy a világháló ahhoz, hogy ne mindig találja meg egy (kezdő) édesanya azokat az információkat, amelyek hitelesek, naprakészek , és va...
-
Nem egyforma utak vezetnek az anyasághoz, míg én későn érő típus vagyok, és mindkét gyermekem 40 éves korom után született, Ági, a Csak csin...